Wij leveren maatwerk

17 februari 2020

Een bestelwagen met koelinstallatie is een behoorlijke investering en daarom is het belangrijk dat deze installatie aan uw wensen voldoet! Wij bieden meer aan dan alleen de koelinstallatie met bijvoorbeeld de onderstaande producten.

Indien u veel gekoelde producten vervoert die op een pallet staan, kunnen wij een uniek systeem aanbieden die het werken voor u of de chauffeur van de auto bij het laden en lossen aanmerkelijk gemakkelijker maakt.

Rollenbaan systeem

De koelinstallatie wordt voorzien van een uniek ontwikkeld  rollenbaan systeem. Middels luchtdruk kan dit rollenbaan systeem een pallet van de laadvloer lichten en met behulp van menselijke kracht worden verplaatst op het rollenbaan systeem. Door dit systeem is het verplaatsen van pallets aanmerkelijk gemakkelijker dan bijvoorbeeld het werken met een pompwagen. De meest gangbare pallets, de Europallets van 80x120 cm en de blokpallets van 100x120 cm passen door de ruimte tussen de wielkasten. 

Jolada systeem

Een alternatief is het Joloda systeem waarbij 2 banden met skates in een profiel in de bodem de pallets verplaatsen met behulp van menselijke kracht. Het voordeel van dit systeem is dat dit systeem voldoet aan de hygiëne-eisen en gemakkelijker te reinigen is. Wilt u ook een passende oplossing voor in uw koelwagen? Neem contact op met onze professionals.